Zeilmakerij Dijkstra, te Grou

Innovatie in zeilmakerij

Van mal naar digitale productie en perfectie

<< Bekijk deze film voor een korte impressie van onze unieke digitale snijmachine, of kom langs voor een vrijblijvende live demonstratie en maak kennis met onze professionele zeilmakers!

UNIEKE ASPECTEN SNIJMACHINE

In de maritieme sector wordt er al enige tijd gewerkt met het computergestuurde snijden. Sinds de digitale revolutie zijn er al programma's die het snijden en/of bewerken mogelijk maken. Wat maakt onze digitale snijmachine nu zo uniek? Het innoverende is dat de mal gescand wordt en hier automatisch een snijbestand met alle randvoorwaarden en alle onderdelen uit gegenereerd wordt.

De hele digitale omgeving van deze snijmachine is zo ingericht dat wij alle vrijheid hebben m.b.t. onderdelen en details, welke de snijmachine met ongekende precisie verwerkt tot een hoogwaardig en kwalitatief product. De toepassingen lopen uiteen, echter is de precisie van de snijmachine niet door mensen haalbaar. Zelf zien? Kom gerust langs voor een vrijblijvende demonstratie van onze snijmachine!

HET NIEUWE DIGITALE INMETEN

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Het digitale inmeten is de volgende stap in ons innovatie proces. Onze vooruitstrevende blik heeft ertoe geleid dat wij zijn gestart met het nieuwe digitale inmeten. Momenteel wordt er gewerkt aan een oplossing voor het koppelen van onze digitale systemen. Deze koppeling maakt het in de toekomst mogelijk om alle projecten compleet digitaal te behandelen.