Wintertenten & afdekkleden op maat!

Jouw prachtige boot verdient een wintertent op maat dat perfect past bij de rest. Daarom combineren wij al 40 jaar het klassieke ambacht met moderne technieken. Onze bevlogen vakmannen van Zeilmakerij Dijkstra combineren esthetiek samen met de beste kwaliteit.

Voor als je nog niet overtuigt bent van een maatwerk wintertent, enkele voordelen van een wintertent op maat zijn:

  1. Gemakkelijk schoon te maken
  2. Bestand tegen winterse temperaturen en buien
  3. Stevig en waterdicht voor een langere levensduur

Met een winterkleed beschermt u uw schip in de winter tegen vocht en vuil. Omdat uw boot perfect is afgedekt, scheelt u dit veel schoonmaakwerk in het voorjaar. Verder is het voordeel dat uw schip niet persé binnen hoeft worden gestald. We maken de winterkleden van kunststof.

Mogelijkheden. 

  • Winterkleed over zeilboot met staande mast
  • Winterkleed over zeilboot met liggende mast
  • Winterkleed over een sloep
  • Winterkleed over een kruiser of motorboot

Sloep, speedboot, toerboot, vlet of kruiser. Wij voorzien uw boot graag van een kwalitatief hoogwaardige en goed passende wintertent of dektent. De tent wordt op maat gemaakt en geleverd in verschillende kleuren en moderne, sterke materialen.

  • Kwalitatief, hoogwaardige en passende winter- of dektent
  • Op maat gemaakt
  • Diverse kleuren en materialen

Wij leveren ook tenten rondom!

Vraag eenvoudig een offerte aan!
Het naaien van jouw maatwerk bootzeil

Hoe gaan we te werk?

Zeilmakerij Dijkstra heeft kwaliteit, ontwerp en service hoog in het vaandel staan. Interesse in onze diensten? Wij zijn bereikbaar per telefoon, mail of kom langs!

Offerte

We maken aan de hand van de verstrekte informatie – een foto en/of het type boot – een prijsopgave. Door onze jarenlange ervaring is dit meestal voldoende en is niet nodig om een bezoek aan boord te brengen.

Afspraak

Wanneer de offerte akkoord is, maken wij hier een order van en nemen dit op in onze planning. We nemen ruim van tevoren contact op om een datum en tijdstip voor de afspraak te plannen.

Inmeten stangen

Als er een nieuw frame of stang is besteld, komen wij eerst langs om hiervoor op te meten. Hierbij is het handig om aanwezig te zijn in verband met de juiste stand en hoogte.

Mal maken nieuwe tent/kap

Onze vakmensen komen aan boord voor het maken van een mal. Uiteraard worden alle wensen hierbij meegenomen en voorzien wij van het juiste advies. Tijdens dit proces wordt het eindproduct al goed zichtbaar.

Plaatsen/monteren

Wij komen het product zelf monteren. Aanwezigheid hierbij is niet noodzakelijk, mits de ligplaats van de boot vrij toegankelijk is.

Alleen hoogwaardige grondstoffen

Wij verwerken uitsluitend hoogwaardige grondstoffen in al onze producten. Zo maken we gebruik van ritsen van YKK(r), doeksoorten als Sunbrella Plus en Stamoid TOP, en ramen van helder raamfolie met een dikte van 0.5mm. Bij al onze producten gaan we uit van jouw wensen en verwachtingen; de keuze uit de verschillende doeksoorten en kleuren is altijd vrij en RVS stangen of frames kunnen wij op maat maken.

"I don't want to waste my energy in other things; instead, I would put all that in reaching the next level in a craft that I love the most."

- N. T. Rama Rao, Jr.

Reproduceren met onze unieke snijmachine

Onze snijmachine software slaat alle gemaakt wintertenten en -zeilen op. wintertenten die wij eerder hebben gemaakt kunnen we zo weer verwerken en bewerken, zodat we niet op locatie opnieuw hoeven in te meten.  Een groot voordeel voor jou als klant is dat we ten alle tijden precies weten wat voor wintertent jij hebt. Je hebt altijd volledige vrijheid in de keuze van materiaal en/of kleur. Zo kunnen we je sneller en gerichter helpen!

Meer over onze unieke snijmachine
Maatwerk zeil maken met onze snijmachine

Op zoek naar onze wintertent op maat?

Ten alle tijden gewoon kunnen genieten van een optimale ervaring op het water.

Reparatie, onderhoud maar ook op maat gemaakte wintertenten!
Onze specialisten in de boten branche zorgen voor top kwaliteit zeilen en zeil accessoires!

 

Lees hier meer!

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Zoek je een maatwerk zeilmaker die met zorg aan jouw wintertent werkt? Wij combineren topkwaliteit zoals: ritsen van YKK en doeksoorten als Sunbrella Plus en Stamoid TOP, met onze liefde voor het op maat maken van wintertenten. Kortom, échte schoonheid verdient een Dijkstra zeil!

Wij helpen je verder

Motorboot

Een boottent op maat gemaakt!

Offerte opvragen

Zeilboot

Op zoek naar een kap voor je zeilboot?

Offerte aanvragen
Topkwaliteit én een snelle service
Advies op maat voor het beste resultaat
10 ambachtelijke vakspecialisten

Gerelateerd aan Wintertenten & afdekkleden op maat!