Menu

Allround service

Bij ons werken bevlogen vakmensen aan de meest innovatieve oplossingen en producten. Zeilmakerij Dijkstra heeft zich volledig gespecialiseerd in het bedenken, maken en repareren van alle types boottenten en zeilen, voor zowel recreatieve als wedstrijd doeleinden.

Allround service


Bij ons werken bevlogen vakmensen aan de meest innovatieve oplossingen en producten. Zeilmakerij Dijkstra heeft zich volledig gespecialiseerd in het bedenken, maken en repareren van alle types boottenten en zeilen, voor zowel recreatieve als wedstrijd doeleinden. Daarnaast is elke bootbezitter bij ons welkom voor uitgebreid advies. Vraag je je af welke boottent het meest geschikt is? Of welke verzekering passend is? Onze onafhankelijke experts helpen je verder.

Wij zorgen ervoor dat het maken, vervangen of repareren van het zeil of de tent van jouw boot een zorgeloze ervaring is. We streven altijd naar de snelste levering en bieden zo nodig in de tussentijd een vervangende product aan. Ook stellen wij een schiphuis ter beschikking waar boten kunnen liggen wanneer een tent vervangen wordt. Ten slotte staat Zeilmakerij Dijkstra voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

 

Wij helpen je verder

Motorboot

Een boottent op maat gemaakt!

Offerte opvragen

Zeilboot

Op zoek naar een kap voor je zeilboot?

Offerte aanvragen
Topkwaliteit én een snelle service
Advies op maat voor het beste resultaat
10 ambachtelijke vakspecialisten

De diepte in...