Menu

Onze werkwijze

Zeilmakerij Dijkstra heeft kwaliteit, ontwerp en service hoog in het vaandel staan. Interesse in onze diensten? Wij zijn bereikbaar per telefoon, mail of kom langs!

Onze werkwijze


Zeilmakerij Dijkstra heeft kwaliteit, ontwerp en service hoog in het vaandel staan. Interesse in onze diensten? Wij zijn bereikbaar per telefoon, mail of kom langs!

Offerte – We maken aan de hand van de verstrekte informatie – een foto en/of het type boot – een prijsopgave. Door onze jarenlange ervaring is dit meestal voldoende en is niet nodig om een bezoek aan boord te brengen.

 

Afspraak– Wanneer de offerte akkoord is, maken wij hier een order van en nemen dit op in onze planning. We nemen ruim van tevoren contact op om een datum en tijdstip voor de afspraak te plannen.

 

Inmeten stangen – als er een nieuw frame of stang is besteld, komen wij eerst langs om hiervoor op te meten. Hierbij is het handig om aanwezig te zijn in verband met de juiste stand en hoogte.

 

Mal maken nieuwe tent/kap – Onze vakmensen komen aan boord voor het maken van een mal. Uiteraard worden alle wensen hierbij meegenomen en voorzien wij van het juiste advies. Tijdens dit proces wordt het eindproduct al goed zichtbaar.

 

Plaatsen/monteren – Wij komen het product zelf monteren. Aanwezigheid hierbij is niet noodzakelijk, mits de ligplaats van de boot vrij toegankelijk is.

 

Alleen hoogwaardige grondstoffen

Wij verwerken uitsluitend hoogwaardige grondstoffen in al onze producten. Zo maken we gebruik van ritsen van YKK(r), doeksoorten als Sunbrella Plus en Stamoid TOP, en ramen van helder raamfolie met een dikte van 0.5mm. Bij al onze producten gaan we uit van jouw wensen en verwachtingen; de keuze uit de verschillende doeksoorten en kleuren is altijd vrij en RVS stangen of frames kunnen wij op maat maken.

"Echte schoonheid verdient een Dijkstra kap."

- Jan Dijkstra

Wij helpen je verder

Motorboot

Een boottent op maat gemaakt!

Offerte opvragen

Zeilboot

Op zoek naar een kap voor je zeilboot?

Offerte aanvragen

Over ons

Onze zeilmakerij is in 1979 opgericht door de gebroeders Dijkstra. Waar de focus in de beginjaren vooral lag bij zeilen en dektenten, hebben we ons in de loop der jaren tevens gespecialiseerd in het maken van bootkappen en tenten voor onder andere sloepen en kruisers.

Lees meer over Over ons