Menu

Afdekzeil boot op maat

Dit moet je weten als je een afdekzeil boot op maat gaat laten maken!

afdekzeil boot op maat

Herkenbaar?

Elk jaar hoop je weer dat je boot nog goed in tact is omdat deze geen hoogwaardige afdekking heeft in de stalling. Een poging om voor een paar tientjes een afdekzeil te kopen blijkt duurkoop te zijn. Zet je ego opzij en laat deze klus door een échte professional doen! Een hoge kwaliteit afdekzeil boot op maat vraagt om vakwerk. Jouw boot is je trotse bezit waar je zuinig op bent.

Waarom op een afdekzeil op maat voor jouw boot?

  • De levensduur van jouw boot wordt aanzienlijk verlengt
  • Onze afdekzeilen op maat zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden zoals regen, sneeuw, ijs en zonlicht.
  • Past perfect en is dus eenvoudig aan te brengen op jouw boot.
  • Wij hebben passie voor het maatwerk realiseren van afdekkleden (afdekzeilen) voor elk type boot. Wij gebruiken de beste kwaliteit A-merken voor een duurzame oplossing.

Daarom Zeilmakerij Dijkstra

Onze zeilmakerij is in 1979 opgericht door de gebroeders Dijkstra. Waar de focus in de beginjaren vooral lag bij zeilen en dektenten, hebben we ons in de loop der jaren tevens gespecialiseerd in het maken van bootkappen en tenten voor onder andere sloepen en kruisers.

Inmiddels is Zeilmakerij Dijkstra een (inter)nationaal begrip als het aankomt op premium kwaliteit, vakmanschap en maatwerk voor zowel particulieren als bedrijven. Bij ons werken échte kenners, die dagelijks met veel energie en passie de mooiste, beste producten en service nastreven.

Meer diensten
boot-afdekzeil-op-maat

Werkwijze afdekzeil op maat

Omdat ons afzetgebied verder reikt dan Friesland, helpen wij klanten door heel Nederland. Maar ook buiten Nederland doen we regelmatig mooie klussen!

Dagelijks werken onze vakmensen vol energie en passie aan de beste maatwerk tentdoeken. Omdat we jou zo goed mogelijk van dienst willen zijn hechten we veel waarde aan service. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Zeilmakerij Dijkstra terecht.

Onze werkwijze in het kort:

  • Offerte aanvragen
  • Afspraak plannen
  • Inmeten stangen
  • Mal maken nieuwe tent/kap
  • Plaatsen/monteren
Meer over onze werkwijze
boot-afdekzeil-groot

Wat kost een afdekzeil boot op maat?

Elke boot is uniek. Zoek je een zeilmaker die met zorg aan jouw afdekkleed werkt? Wij combineren topkwaliteit zoals: ritsen van YKK en doeksoorten als Sunbrella Plus en Stamoid TOP, met onze liefde voor het op maat maken van zeildoeken. Kortom, échte schoonheid verdient een Dijkstra zeil!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op!

Topkwaliteit én een snelle service
Advies op maat voor het beste resultaat
10 ambachtelijke vakspecialisten