Menu

Tentdoek op maat laten maken?

Dit moet je weten als je een tentdoek voor je boot of veranda op maat gaat laten maken!

Tentdoek op maat

Komt dit je bekend voor?

Elk jaar hoop je weer dat je boot of veranda in goede staat blijft zonder dat deze een hoogwaardige afdekking heeft in de stalling. Een poging om voor een paar tientjes een tentdoek te kopen blijkt duurkoop te zijn. Blijf je met ‘halve oplossingen’ komen of laat je dit door een échte professional doen? Een hoge kwaliteit tentdoek op maat vraagt, zijn wij van overtuigd, om vakmanschap. Jouw boot is je trotse bezit waar je zuinig op bent.

Waarom op een tentdoek op maat voor jouw boot of veranda?

  • De levensduur van jouw boot of veranda wordt aanzienlijk verlengt
  • Onze tentdoeken op maat zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden zoals regen, sneeuw, ijs en zonlicht.
  • Past perfect en is eenvoudig aan te brengen op jouw boot of veranda.
  • Wij hebben passie voor het maatwerk realiseren van afdekkleden (tentdoeken) voor elk type boot of veranda. Wij gebruiken de beste kwaliteit A-merken voor een duurzame oplossing.

Daarom Zeilmakerij Dijkstra

Onze zeilmakerij is in 1979 opgericht door de gebroeders Dijkstra. Waar de focus in de beginjaren vooral lag bij zeilen en dektenten, hebben we ons in de loop der jaren tevens gespecialiseerd in het maken van bootkappen en tenten voor onder andere sloepen en kruisers.

Inmiddels is Zeilmakerij Dijkstra een (inter)nationaal begrip als het aankomt op premium kwaliteit, vakmanschap en maatwerk voor zowel particulieren als bedrijven. Bij ons werken échte kenners, die dagelijks met veel energie en passie de mooiste, beste producten en service nastreven.

Meer diensten
maatwerk-veranda

Werkwijze tentdoek op maat

Dagelijks werken onze vakmensen vol energie en passie aan de beste maatwerk tentdoeken. Omdat we jou zo goed mogelijk van dienst willen zijn hechten we veel waarde aan service. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Zeilmakerij Dijkstra terecht.

Onze werkwijze in het kort:

  • Offerte aanvragen
  • Afspraak plannen
  • Inmeten stangen
  • Mal maken nieuwe tent/kap
  • Plaatsen/monteren

Ons afzetgebied?

Zeilmakerij Dijkstra is gevestigd in Friesland. Wij werken echter door heel Nederland voor onze klanten. Bovendien hebben wij regelmatig een klus buiten de Nederlandse grenzen!

Meer over onze werkwijze
giekkleed-boottent-op-maat

Wat kost een tentdoek op maat?

Elke boot of veranda is uniek. Zoek je een zeilmaker die met zorg aan jouw afdekkleed werkt? Wij combineren topkwaliteit zoals: ritsen van YKK en doeksoorten als Sunbrella Plus en Stamoid TOP, met onze liefde voor het op maat maken van zeildoeken. Kortom, échte schoonheid verdient een Dijkstra zeil!

Waar wacht je nog op? Vraag helemaal gratis een offerte op!

Topkwaliteit én een snelle service
Advies op maat voor het beste resultaat
10 ambachtelijke vakspecialisten