Pikmeerkruiser Grou


Pikmeerkruiser Grou staat al ruim 50 jaar voor het bouwen van stalen kruisers, die de naam van het aangrenzende Pikmeer meekrijgen. Vanuit Jachtwerf de Groot werkt dit familiebedrijf met de beste materialen, vakmanschap, precisie en expertise aan hoogwaardige Pikmeerkruisers. Alles wordt onder één dak gefabriceerd en er wordt altijd rekening gehouden met de wensen van de klant. De Pikmeerkruiser is een bekende naam, zowel binnen als buiten de Nederlandse grenzen.

 

""Over deze samenwerking zijn wij erg tevreden, het vult elkaar goed aan. Een tent is en blijft een belangrijk item, de juiste tent zorgt voor een mooie lijn van de boot.”"

- Hilde de Groot - Pikmeerkruiser Grou

Hilde de Groot | Pikmeerkruiser Grou

 

“Aangezien wij net zoals Zeilmakerij Dijkstra onze locatie hebben in Grou, hebben wij al vele jaren goed contact met elkaar. Dijkstra verzorgt al jaren de tenten voor al onze schepen. Dat we zo dichtbij elkaar zitten, is handig voor onze klanten: zij kunnen gemakkelijk even bij Dijkstra een kijkje nemen en beoordelen hoe ze alles willen hebben. Zo kan men bekijken welke tentmaterialen, details en kleuren de voorkeur hebben. Andersom komen de klanten van Dijkstra ook regelmatig even naar ons toe voor een duidelijk beeld van de verschillende schepen die wij hier hebben liggen. Hier kunnen we mallen en dan samen met de klant alles doornemen, eventueel wijzigen en goedkeuren.

Wij helpen je verder

Motorboot

Een boottent op maat gemaakt!

Offerte opvragen

Zeilboot

Op zoek naar een kap voor je zeilboot?

Offerte aanvragen

De diepte in...