Menu

Zakelijk

Door andere bedrijven al jarenlang op grote schaal van zeilen en kappen te voorzien worden wij door onze zakelijke partners als een betrouwbare leverancier gezien.

Zakelijk

Zeilmakerij Dijkstra levert sinds 1979 halffabrikaten aan verhuurbedrijven, scheepswerven en andere zeilmakers. Door deze bedrijven al jarenlang op grote schaal van zeilen en kappen te voorzien worden wij door onze zakelijke partners als een betrouwbare leverancier gezien.

 

Maatwerk op grote schaal

Ook kunnen wij op grote schaal maatwerk leveren aan onze zakelijke relaties. Wij denken graag mee bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Daarnaast worden wij vaak gevraagd mee te denken in ontwerpproces van nieuwe schepen.

 

 

 

Full service

Door ons grote (internationale) klantenbestand hebben wij veel ervaring met zowel kleine als grote schepen. Zo kunt u bij ons terecht voor de producten van kleine sloepen tot aan de zeilen voor super yachts. Daarnaast zijn wij door onze unieke snijmachine in staat razendsnel te leveren.

 

Reparaties

Ook voor reparaties van uw gehele vloot kunt u rekenen op onze razendsnelle service. Wij voeren al jarenlang reparaties uit voor diverse verhuurders, zowel nationaal als internationaal.

Kom in contact!

Topkwaliteit én een snelle service
Advies op maat voor het beste resultaat
10 ambachtelijke vakspecialisten